客服系统
live chat
沈阳雅思培训、沈阳托福培训、沈阳SAT培训、沈阳ACT培训机构!

  1. How many cubed pieces of fudge that are 3 inches on an edge can be packed into a Christmas tin that is 9 inches deep by 12 inches wide by 8 inches high with the lid still being able to be closed?

  A. 18

  B. 24

  C. 32

  D. 36

  E. 43

  2. Sarah is twice as old as her youngest brother. If the difference between their ages is 15 years. How old is her youngest brother?

  A. 10

  B. 15

  C. 20

  D. 25

  E. 30

  3. Which of the following fractions is equal to 5/6?

  A. 20/30

  B. 15/24

  C. 25/30

  D. 40/54

  E. 2/7

  4. What will it cost to tile a kitchen floor that is 12 feet wide by 20 feet long if the tile cost $8.91 per square yard?

  A. $224.51

  B. $237.60

  C. $246.55

  D. $271.38

  E. $282.32

  5. In a writing competition, the first place winner receives 1/2 of the prize money. The second runner up receives 1/2 of what the winner won. What was the total amount of prize money distributed if the winner receives $6,000?

  A. $6,000

  B. $8,500

  C. $12,000

  D. $15,000

  E. $18,500

  6. You are lying 120 ft away from a tree that is 50 feet tall. You look up at the top of the tree. Approximately how far is your hear from the top of the tree in a straight line?

  A. 50 feet

  B. 75 feet

  C. 120 feet

  D. 130 feet

  E. 150 feet

  7. A cyclist bikes x distance at 10 miles per hour and returns over the same path at 8 miles per hour. What is the cyclist’s average rate for the round trip in miles per hour?

  A. 8.1

  B. 8.3

  C. 8.6

  D. 8.9

  E. 9.0

  8 If edging cost $2.32 per 12-inch stone, and you want a double layer of edging around your flower bed that is 6 yards by 1 yard. How much will edging you flower bed cost?

  A. $32.48

  B. $64.96

  C. $97.44

  D. $129.92

  E. $194.88

  9. If 3x=6x-15 then x + 8=

  A. 5

  B. 10

  C. 11

  D. 12

  E. 13

  10. The number of milliliters in 1 liter is

  A. 10,000

  B. 1,000

  C. 0.1

  D. 0.01

  E. 0.001

  Answer Key

  1. (B) 2. (B) 3. (C) 4. (B) 5. (C) 6. (D) 7. (D) 8. (E) 9. (E) 10. (B)

  以上就是为大家整理的SSAT数学真题10道。同学们在备考SSAT数学的过程中,一定要加强练习,遇到不懂的词,一定要亲自动手去查。只有常做题,才能熟练掌握一些常见的数学词汇,从而提高做题的正确率。

您看到此篇文章时的感受是:
Tags:SSAT数学 SSAT 责任编辑:zhangwen
上一篇SSAT数学考试解析与备考策略.. 下一篇SSAT数学考试专业词汇整理
在线客服系统
live chat